ТАБИИЙ ВА СИНТЕТИК ОЗИҚ-ОВҚАТ ҚЎШИЛМАЛАРИНИНГ ФОЙДАЛИ ВА ЗАРАРЛИ ХУСУСИЯТЛАРИ
##plugins.themes.bootstrap3.article.main##
Annotatsiya
Мақолада табиий ва синтетик озиқ-овқат қўшилмаларининг фойдали ва зарарли хусусиятлари атрофлича таҳлил қилинган.
##plugins.themes.bootstrap3.article.details##
Foydalaniladigan adabiyotlar
Нечаев А.П., Смирнов Е.В. Пищевые ароматизаторы. // Пищевые ингредиенты (сырье и добавки). – 2000 – № 2.
Намозов А.Истеъмолчилар манфаатини кўзлаб // Қонун ҳимоясида – 2003. -№3.
Материалы интернет за 2005-2012 гг. Всего 125 материалов. “Клиническая иммунология” научно-производственного внедренческого медицинского центра «Вита-Элин» (региональная некоммерческая органи-зация России, 103009, г. Москва, Романов пер. 2, стр. 1 (ст. м. Библиотека им. Ленина), “Курятина опасна для здоровья”.
Саттарова Б.Н., Асқаров И.Р., Жўраев А.М. Товуқ гўштининг кимёвий таркибини ўрганиш орқали инсон саломатлигини муҳофаза қилиш. Илмий хабарнома – Андижон. АнДУ. – 2018. -№ 3.