Chemistry
No. 2 (2019): Scientific journal of the Fergana state university
ТАБИИЙ ВА СИНТЕТИК ОЗИҚ-ОВҚАТ ҚЎШИЛМАЛАРИНИНГ ФОЙДАЛИ ВА ЗАРАРЛИ ХУСУСИЯТЛАРИ
-
Submitted
-
June 19, 2023
-
Published
-
2023-06-20
Abstract
The article discusses the useful and harmful properties of natural and synthetic food additives.
References
- Нечаев А.П., Смирнов Е.В. Пищевые ароматизаторы. // Пищевые ингредиенты (сырье и добавки). – 2000 – № 2.
- Намозов А.Истеъмолчилар манфаатини кўзлаб // Қонун ҳимоясида – 2003. -№3.
- Материалы интернет за 2005-2012 гг. Всего 125 материалов. “Клиническая иммунология” научно-производственного внедренческого медицинского центра «Вита-Элин» (региональная некоммерческая органи-зация России, 103009, г. Москва, Романов пер. 2, стр. 1 (ст. м. Библиотека им. Ленина), “Курятина опасна для здоровья”.
- Саттарова Б.Н., Асқаров И.Р., Жўраев А.М. Товуқ гўштининг кимёвий таркибини ўрганиш орқали инсон саломатлигини муҳофаза қилиш. Илмий хабарнома – Андижон. АнДУ. – 2018. -№ 3.