MEVVA VA SABZAVOTLARNING KONVEKTSION QURITISH JARAYONIDAGI STRESSLARINI O‘RGANISH

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Жамшед Курбонов
Салим Сабиров
Мадина Курбонова

Annotatsiya

Ushbu maqolada konvektiv quritish jarayonida mevalarning (o‘rik va olxo‘ri), sabzavotlarning (kartoshka va sabzi) namligi va haroratiga qarab chegara va ichki normal kuchlanishini o‘rganish natijalari keltirilgan.

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Bo‘lim
Fizika-texnika
Mualliflar biografiyasi

Жамшед Курбонов, Samarqand iqtisodiyot va servis instituti

доктор тех.наук,, профессор Самаркандский институт экономики и сервиса

Салим Сабиров, Muhammad al-Xorazmiy nomidagi Toshkent axborot texnologiyalari universiteti Farg‘ona filiali

кан.физ.-мат.наук, доцент Ферганский филиал Ташкентского университета информационной технологиий им. Мухаммада ал-Хорезмий

Мадина Курбонова, Toshkent davlat agrar universiteti

доктор философии (PhD) технический, и.о.доцент, Ташкентский государственный аграрный университет

Foydalaniladigan adabiyotlar

Экспортный потенциал плодоовощной отрасли Узбекистана / Uzbekistan.kg / news2207.php.

Курбанов Ж.М., Ходжаева У.Р. Электрофизические методы воздействия на продукты питания сервисных предприятий, монография, “Iqtisod-moliya”, Ташкент, 2012, 159 с.

Курбанова М.Ж. Мева сабзавотларни бошланғич импулс энергияси ёрдамида қуритиш. / Автореферат докт. дисс. –Т. ТХТИ. 2018. – 41 б.

Курбанова М.Ж. - Интенсификация тепло-массообменных процессов начальным импульсным энергоподводом // Монография.-Самарканд: ГП издательство “Zarafshon”-2017.-с.136.

Мачихин Ю.А., Мачихин С.А., Инженерная реология пищевых материалов – М.: Легкая и пищевая промышленность. 1986г -216 с.

Ushbu muallif(lar)ning maqolalari, eng ko‘p o‘qilgan