This paper provides information on curative properties of the onion, its chemical composition, methods of application in medicine and its practical significance.
References
Асқаров И.Р. Табобат қомуси. –Т.: Фан ва технология, 2019.
Остоноқулов Т.Э.. Сабзавот экинлар биологияси ва ўстириш технологияси.‒ Cамарқанд, 2008.
Химический состав пищевых продуктов: Справочные таблицы содержания аминокислот, жирных кислот, витаминов, микро- и макроэлементов, органических кислот и углеводов. Кн. II: / Под ред. И. М. Скурихина и М. Н. Волгарева. - 2-е изд., перераб. и доп. - М.: Агропромиздат, 1987.
“Иқтисодиёт ва инновацион технологиялар” илмий электрон журнали. ‒№ 2, март-апрель, 2018 йил, 2/2018 (№ 00034) www.iqtisodiyot.uz