FARG’ONA VODIYSI TABIAT KOMPLEKSLARINING XX-ASRDA TADQIQ QILINISHI NATIJALARI (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Ushbu maqolada Farg’ona vodiysi va unga tutash hududlarda da yigirmanchi asrda olib borilgan kompleks tabiiy geografik tadqiqotlarning rivojlanish dinamikasi ko’rib chiqilgan. SHuningdek tabiat komponentlarining tadqiq qilish jarayonida vujudga kelgan kontseptsiyalar tahlil qilingan.