AXBOROT TAHDIDLARNING NAMOYON BO‘LISHI VA UNGA QARSHI KURASH ZARURATI (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Maqolada zamonaviy axborot jamiyatida yuzaga kelayotgan asosiy tahdidlar – zararli axborotlar, ong manipulyatsiyasi, kiberjinoyatlar, axborot ekstremizmi va urushlari tahlil qilingan. Axborot oqimining kuchayishi inson ongi va ma’naviyatiga xavf tug‘dirayotgani, bunday tahdidlarga qarshi kurashda mustaqil fikrlash va milliy qadriyatlarga asoslangan tarbiyaning ahamiyati asoslab berilgan.