IJTIMOIY XAVFLI HARAKATLARGA MOYIL TALABALAR BILAN INDIVIDUAL ISHLASHDA XORIJIY TAJRIBALARDAN FOYDALANISH MASALALARI (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Maqolada ijtimoiy xavfli harakatlarga moyil talabalar bilan individual ishlash mexanizmlari va texnologiyalari, ijtimoiy xavfli harakatlarga moyil talabalar bilan individual ishlashning nazariy-metodologik asoslari, ijtimoiy xavfli harakatlarga moyil talabalar bilan individual ishlash mexanizmlari va texnologiyalarini takomillashtirishning samaradorligi o`rganilgan. Shuningdek, ijtimoiy xavfli harakatlarga moyil talabalar bilan individual ishlashda xorijiy tajribalardan foydalanish masalalari tahlil qilingan.