METHODS FOR OBTAINING GALLIC ACID FROM THE COMPOSITION OF POMEGRANATE PEEL (Scientific journal of the Fergana State University, 2023)
Мақолада анор пўстлоғи таркибида учрайдиган полифеноллар ва галл кислотасининг олиниши ҳақида маълумотлар келтирилган