(untitled) (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Maqolada Yangi O‘zbekistonda ijtimoiy mentalitet shakllanishiga ta`sir etuvchi omillarning nazariy-metodologik asoslari, Yangi O‘zbekistonda ijtimoiy mentalitet shakllanishiga ta`sir etuvchi mexanizmlari va texnologiyalarini takomillashtirishning samaradorligi o`rganilgan. Shuningdek, Yangi O‘zbekistonda ijtimoiy mentalitet shakllanishiga ta`sir etuvchi omillarning falsafiy tahlil qilingan.