(untitled) (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Ushbu maqolada XIX-XX asrlarda yashab, ijod qilgan misrlik Islom huquqshunos va dinshunos olim, liberal islohotchi va Islom modernizmining asoschilaridan biri Muhammad Abdo (1849-1905)ning ayollar huquqi xususidagi qarashlari ijtimoiy-falsafiy jihatdan tahlil va tadqiq etiladi.