(untitled) (Scientific journal of the Fergana State University, 2024)
Mazkur maqolada yosh voleybolchilarning maxsus jismoniy sifatlari rivojlanishi uchun belgilangan mashqlar orqali organizmni chiniqtirish, sog‘lom turmush tarzini shakllantirish, gigiyenik omillarga amal qilish, ularni barkamol inson bo‘lib yetishishlari uchun o‘ziga xos xususiyatlari tahlil qilingan.