МАМЛАКАТИМИЗ ОММАВИЙ ЖИСМОНИЙ МАДАНИЯТИ ВА ОММАВИЙ СПОРТИНИНГ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - А.Абдуллаев; Н.Абдуллажонов (Farg'ona davlat universiteti, 2023)
Мақолада Президентимиз ташаббуси билан амалга оширилаётган мамлакат аҳолисининг соғлом турмуш тарзи жисмоний маданиятини асосий воситаси - оммавий спортни назарий асослари, жисмоний машқлар билан шуғулланишдаги энг оддий назарий билимлар мажмуаси ёритилган