МАКТАБ ЎҚУВЧИЛАРИДА НАТУРАДАН РАСМ ИШЛАШГА ЎРГАТИШНИНГ ДИДАКТИК ИМКОНИЯТЛАРИ - К.Ходжаханова (Farg'ona davlat universiteti, 2023)
Мақолада ўқувчиларга натурадан расм ишлашни ўргатиш, уларнинг тасвирий санъат борасидаги билим ва малакаларини ўстириш муаммолари тадқиқ этилган