ФУРФУРОЛ АСОСИДАГИ ТОВАР МАҲСУЛОТЛАРИНИНГ ХАЛҚ ХЎЖАЛИГИДАГИ АҲАМИЯТИ (ОБЗОР) - М.Аҳмадалиев; И.Асқаров (Farg'ona davlat universiteti, 2023)
Мақолада чиқиндиларни қайта ишлаб, фурфурол олиш йўллaри ва фурфурол асосидаги товар маҳсулотларининг халқ хўжалигидаги аҳамияти ёритилган.