“ДЕВОНУ ЛУҒОТИТ ТУРК”ДА СЎЗ МАЪНОСИНИНГ МЕТОНИМИЯ АСОСИДА КЎЧИШИ - Розиқова, Розиқова (Farg'ona davlat universiteti, 2023)
Мақолада кўчимнинг бир тури бўлган метонимия ҳодисаси Маҳмуд Кошғарийнинг “Девон”и асосида таҳлил қилинган.