А. ҚОДИРИЙНИНГ “ ЎТКАН КУНЛАР” АСАРИДАГИ ҲАРАКАТ ТАСВИРИНИНГ ОЛМОНЧА ВА РУСЧА ТАРЖИМАЛАРДАГИ ТАЛҚИНИ - Ф.Дадабаева (Farg'ona davlat universiteti, 2023)
Мақолада А. Қодирийнинг “Ўткан кунлар” асаридаги ҳаракат тасвирининг олмонча ва русча таржималардаги талқини, йўл қўйилган хато ва камчиликлар хусусида сўз юритилади.