МУСИҚА МАДАНИЯТИ ДАРСЛАРИДА ЎҚУВЧИЛАРНИНГ МУСИҚА ТИНГЛАШ КОМПЕТЕНЦИЯСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ТАЖРИБАСИДАН - И.Қирғизов; А.Нурмуҳаммаджонов (Farg'ona davlat universiteti, 2023)
Мақолада мусиқа ўқитиш дарсларида ўқувчиларнинг муcиқа тинглаш компетенциясини шакллантириш бўйича ўқитувчи-педагоглар учун зарур маслаҳат ва кўрсатмалар ёритиб берилган. Мақолада мумтоз мусиқамиз намояндаларининг ижодлари юксак маҳорат билан табиатга уйғунлаштирилган ҳолда кўрсатиб берилган.