ФУҚАРОЛИК ЖАМИЯТИ ШАРОИТИДА ШАХСНИ ЭСТЕТИК ТАРБИЯЛАШ МАСАЛАЛАРИ - И.Арзиматова; Б.Рахмонов (Farg'ona davlat universiteti, 2023)
Мазкур мақолада фуқаролик жамияти шароитида маънавий-ахлоқий қадриятларнинг аҳамияти, шахсни эстетик тарбиялаш масаласи ҳамда ушбу тарбиянинг мазмун-моҳияти ёритилган.