БОБУР ЛИРИКАСИДА ИФОДАНИНГ МАЪНО ҚАТЛАМЛАРИ - Ҳ.Жўраев; И.Абдураҳимова (Farg'ona davlat universiteti, 2023)
Мақолада Бобур шеъриятининг фалсафий хусусиятлари ва маъноларидаги хилма-хиллик ҳақида сўз боради.