КОНГРУЭНТЛИК ҲОДИСАСИ ВА УНИНГ КОНТРАСТИВ ЛИНГВИСТИКАДАГИ ЎРНИ - М.Абдупаттоев; С.Зокирова (Farg'ona davlat universiteti, 2023)
Мақолада контрастив лингвистикага хос бўлган конгруэнтлик ҳодисаси тадқиқ этилган ҳақида конгруэнтликнинг шаклий даражаси ва улардаги семантик фарқланишлар кўрсатиб ўтилган