ЎЗБЕКИСТОНДА ХАЛҚ ТАЪЛИМИ ТИЗИМИНИНГ МОДДИЙ-ТЕХНИКА БАЗАСИНИ МУСТАҲКАМЛАШ, ХОРИЖИЙ ТИЛЛАРНИ ЎҚИТИШ ВА КАДРЛАРНИ ҚАЙТА ТАЙЁРЛАШДА ХАЛҚАРО МУНОСАБАТЛАРНИНГ ИЛМИЙ ТАҲЛИЛИ - Т.Хатамов (Farg'ona davlat universiteti, 2023)
Мақолада 2012-2018 йилларда Ўзбекистон Республикасининг халқ таълими соҳасидаги халқаро муносабатлари ва хорижий тилларни ўқитиш тарихий нуқтаи назардан таҳлил қилинган ҳамда мактаб таълими тизимидаги ислоҳотларнинг янги босқичи ёритилган.