BO‘LAJAK JISMONIY MADANIYAT MUTAXASSISLARINI USTOZ-SHOGIRD AN’ANALARI ASOSIDA KASBIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK ZARURATI (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Maqolada bo‘lajak jismoniy madaniyat mutaxassislarini ustoz-shogird an’analari asosida kasbiy kompetentligini rivojlantirishning nazariy-metodologik asoslari, bo‘lajak jismoniy madaniyat mutaxassislarini ustoz-shogird an’analari asosida kasbiy kompetentligini rivojlantirishning pedagogik shakli, metodi va vositalari, bo‘lajak jismoniy madaniyat mutaxassislarini ustoz-shogird an’analari asosida kasbiy kompetentligini takomillashtirishning samaradorligi o`rganilgan. Shuningdek, Bo‘lajak jismoniy madaniyat mutaxassislarini ustoz-shogird an’analari asosida kasbiy kompetentligini rivojlantirishning ijtimoiy-pedagogik zarurati tahlil qilingan.