AKMEOLOGIK MOTIVATSIYA VA UNI BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARDA RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK ASOSLARI (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Ushbu maqolada etibor bo‘lajak o‘qituvchilarga motivatsion yondashuvlar va munosabatlar tizimini yaratishning ijtimoiy-pedagogik zarurati, Zamonaviy sharoitda jismoniy harakatlar ulushi kamayib borayotganligi bois tarbiya sohasida yuqori malakali mutaxassislar tayyorlash ta’limning barcha turlari uchun muhim masalalar va mazmuniga doir ta’riflar tadqiqotlari doirasida shakllantirish yoritib berilgan.