BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNI KASBIY FAOLIYATGA TAYYORLASHDA PEDAGOGIK HAMKORLIKNI LOYIHALASHTIRISHNING NAZARIY JIHATLARI (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarni kasbiy faoliyatga tayyorlashda pedagogik hamkorlikni loyihalashtirishning ilmiy-nazariy asoslari, bo‘lajak o‘qituvchilarni kasbiy faoliyatga tayyorlashda pedagogik hamkorlikni loyihalashtirishning metodik tizimi, bo’lajak o’qituvchilarni kasbiy faoliyatga tayyorlashda pedagogik hamkorlikni loyihalashtirish samaradorligi o`rganilgan. Shuningdek, bo’lajak o’qituvchilarni kasbiy faoliyatga tayyorlashda pedagogik hamkorlikni loyihalashtirishning nazariy jihatlari tahlil qilingan.