BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNI TARIXIY VA MA’NAVIY IDEALLARGA DOIR BILIMLARINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK MAZMUNI VA AKSIOLOGIK ASOSLARI (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarni tarixiy va ma’naviy ideallarga aksiologik munosabatini rivojlantirishning nazariy-metodologik asoslari, bo‘lajak o‘qituvchilarni tarixiy va ma’naviy ideallarga aksiologik munosabatini rivojlantirishning metodik tizimi, bo‘lajak o‘qituvchilarni tarixiy va ma’naviy ideallarga aksiologik munosabatini rivojlantirish samaradorligi o`rganilgan. Shuningdek, bo‘lajak o‘qituvchilarni tarixiy va ma’naviy ideallarga doir bilimlarini rivojlantirishning pedagogik mazmuni va aksiologik asoslari tahlil qilingan.