O‘QUVCHILARDA TADBIRKORLIK TUSHUNCHALARINI RIVOJLANTIRISHNING DIAGNOSTIK TAHLILI (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Maqolada yangi turdagi mutaxassisni rivojlantirish g‘oyasini hayotga tatbiq etish, tadbirkorlik faoliyatini tashkil etishning zamonaviy yondashuvlarini ochib berish va yoshlarning zamonaviy tadbirkorlik faoliyatini rivojlantirish bo‘yicha istiqbolli nuqtai nazar va zamonaviy tadbirkorlik faoliyatining ta’limiy usullari, uzluksiz ta’limda uzviylik tamoyillariga asoslangan tajriba-sinov ishlari natijalari tahlil qilingan. O‘quvchilarda tadbirkorlik kompetensiyalarini rivojlantirish sifatini baholashda mezonli-tashxisli yondashuv asosida aniqlangan mezonlar, ko‘rsatkichlar va usullar sifat darajasini baholash uchun qo‘llanilgan va muhokama qilingan.