KICHIK KVARTS SILINDR OCHIQ TIGELDA TERMOELEKTRIK MATERIALLARNI INERT GAZ BOSIMI OSTIDA OLISH (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Maqolada kichik kvarts silindr ochiq tigelda termoelektrik materiallarni inert gaz bosimi ostida olishda,kvarts tigelning yuzasini uning qotishma balandligi va qotishma ustiga balandlikning ta'sirlari o‘rganilgan.