GEOGRAPHICAL APPROACHES TO IMPROVING THE TERRITORIAL STRUCTURE OF SERVICE SECTORS IN KASHKADARYA REGION (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Ushbu maqolada Qashqadaryo viloyatining xizmat ko‘rsatish tarmoqlari, xizmat ko‘rsatish tarmoqlarining imkoniyati, xizmat ko‘rsatish tarmoqlarida aholining bandligi, xizmat ko‘rsatish obyektlarning hududiy xususiyatlari va ularni ko‘paytirish orqali aholi bandligini oshirish muammolari yoritilgan.