TARKIBIDA AMINO VA SULFOGURUH TUTGAN FUNKSIONAL ION ALMASHINUVCHI POLIMER MATERIALLARGA BROM IONLARINING SORBSIYASI (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Maqola natijalariga asoslanib xulosa yozilgan