OʻZBEK TILIDA OʻZLASHGAN TEONIMLAR TAVSIFI VA TASNIFI (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Maqolada Oʻrta Osiyoga islom dini kirib kelishi bilan oʻzbek tiliga o‘zlashgan bir qator teonimlarning turli nutq uslublarda qo‘llanilish darajasi, shuningdek, badiiy uslubda faol qo‘llanuvchi  Rab, Haq, Xoliq, Rahmon, Qahhor, Kirdikor, Hay, Iloh, Beniyoz, Jabbor, Ma’bud kabi teonimlar tasnifi va tavsifi berilgan.