INSON-JAMIYAT-INNOVATSIYA DIALEKTIKASINING IJTIMOIY-FALSAFIY TAHLILI (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Mazkur maqolada inson va jamiyat hayotida innovatsiyaning qo‘llanilishi, innovatsiyaning jamiyatdagi turli sohalari(ta’lim, madaniyat, qadriyat, tibbiyot, iqtisodiyot)dagi o‘rni, innovatsiyalarni qo‘llash bevosita inson omiliga bog‘liq ekanligi, uning ijtimoiy-falsafiy jihatlari tahlil qilingan.