AXLOQIY TARBIYADA MILLIY QAHRAMONLIK TUYG’USINI SHAKLLANTIRISHNING IJTIMOIY-FALSAFIY TAHLILI (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Maqolada yoshlarni axloqiy tarbiyalashda o’zbek xalqi milliy qahramonlik tuyg’usini mustahkamlashning nazariy-metodologik asoslari, yoshlarni axloqiy tarbiyalashda o’zbek xalqi milliy qahramonlik tuyg’usini mustahkamlashning tarixiy-falsafiy jihatlari, yoshlarni axloqiy tarbiyalashda milliy qahramonlik tuyg’usini mustahkamlashning istiqboldagi ustuvor vazifalari o`rganilgan. Shuningdek, axloqiy tarbiyada milliy qahramonlik tuyg’usini shakllantirishning ijtimoiy-falsafiy jihatlari tahlil qilingan.