RAQAMLASHTIRISH JARAYONINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Zamonaviy davr beqarorlik, tezkor o‘zgarishlar, noaniqlik va murakkablik kabi xususiyatlar bilan tavsiflanadi. Bunday sharoitda barcha sohalarda tizimli o‘zgarishlar davom etmoqda. Bugungi kunda butun dunyoda kuzatilayotgan pandemiya mamlakatimizdagi ijtimoiy tizimning barcha jabhalariga ham o‘z ta’sirini ko‘rsatdi. Ushbu maqolada raqamlashtirish tushunchasining falsafiy mohiyati va uning o‘ziga xos xususiyatlari tahlil qilinadi.