МОТОР МОЙЛАРИНИ КИМЁВИЙ ТАРКИБ БЎЙИЧА ТЎҒРИ ТАСНИФЛАШДА ИНФРАҚИЗИЛ СПЕКТРОМЕТРНИ МЕТРОЛОГИК АТТЕСТАТЛАШ ДАСТУРИ АСОСИДА ТЕКШИРИШНИНГ АҲАМИЯТИ (Scientific journal of the Fergana State University, 2023)
In this article  the questions of determining the chemical composition of the motor oils after the metrological certification of infrared spectrophotometer are elucidated.