PEDAGOGICAL ISSUES OF DEVELOPING SOCIO-CREATIVE COMPETENCE IN FUTURE PEDAGOGUES BASED ON AN INTEGRATIVE APPROACH (Scientific journal of the Fergana State University, 2024)
Mazkur maqolada bo‘lajak pedagoglarda ijtimoiy-kreativ kompetentlikni rivojlantirishning kognitiv-metodik tizimi hamda islohotlar sharoitida bo‘lajak pedagoglarda ijtimoiy faollik ko‘nikmalarini va kreativ kompetentsiyani rivojlantirish o`rganilgan. Shuningdek, integrativ yondashuv asosida bo‘lajak pedagoglarda ijtimoiy-kreativ kompetentlikni rivojlantirishning pedagogik masalalari tahlil qilingan.