INGLIZ TILIDAGI FRAZALI FEʼLLARNING SEMANTIK TAHLILI (Scientific journal of the Fergana State University, 2024)
Ushbu maqolada frazemali feʼllarning semantik tahlili misollar bilan yoritilgan. Bundan tashqari, turli tilshunoslarning frazemali feʼllar maʼnolarining ayrim turlari haqida bir-biriga qarama-qarshi fikrlar mavjud boʻlib, ular quyida tushuntiriladi.