EXPLORATION OF NATURAL SCIENCE STUDENTS’ PERCEPTION OF THEIR ENGLISH LANGAUGE LEARNING NEEDS (Scientific journal of the Fergana State University, 2023)
Joriy tadqiqot universitetning tabiiy fanlar yo‘nalishi talabalari ingliz tiliga bo‘lgan ehtiyojni bo‘lgan munosabatlarini o‘rganib chiqadi. Tadqiqotda 2-kursning 31 talabasi ma'lumotlarni to‘plash uchun foydalanilgan yuzma-yuz suhbatda ishtirok etdi. ESP kursini baholashga kelsak, tadqiqotchi kurs yaxshi tashkil etilmagani uchun talabalar ingliz tilidagi ba'zi muhim ko‘nikmalarni o‘rgana olmaganliklarini va ularning ehtiyojlarini to‘liq qondirish uchun bir nechta o‘zgartirishlar kiritilishi kerakligi tavsiya etiladi.