ЎРТА ОСИЁДАГИ ТЎҒОНЛИ КЎЛЛАР ВА УЛАРНИНГ ГЕНЕЗИСИ ҲАҚИДА (Scientific journal of the Fergana State University, 2023)
The given article reveals the problems genesis classification of dammed lakes of Central Asia.