ЧЕТ ТИЛИ ДАРСЛАРИДА ЎҚУВЧИЛАР ОҒЗАКИ ВА ЁЗМА НУТҚЛАРИДА УЧРАЙДИГАН ХАТОЛАР ВА УЛАРНИ БАРТАРАФ ЭТИШ ЙЎЛЛАРИ (Scientific journal of the Fergana State University, 2023)
In this article the problems of mistakes in oral and writing speech of schoolchildren at secondary schoo are expounded.