ОЛИЙ МАТЕМАТИКА ФАНИ БЎЙИЧА ОРАЛИҚ НАЗОРАТЛАРНИ ТЕСТ ШАКЛИДА ЎТКАЗИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ (Scientific journal of the Fergana State University, 2023)
This article analyzes the tests for intermediate control for higher mathematics.