“CАДДИ ИСКАНДАРИЙ” ДОСТОНИДА ДЕНГИЗ САФАРИГА ДОИР “ҲАРАКАТЛАР СТРАТЕГИЯСИ” ЁХУД НАВОИЙНИНГ ОРЗУЛАР КЕМАСИ КОНЦЕПТИ (Scientific journal of the Fergana State University, 2023)
Thе article considers ship concept in the poem ―Saddi Iskandariy‖ by Alisher Navoi.