МОТОР МОЙЛАРИНИ КИМЁВИЙ ТАРКИБ БЎЙИЧА ТЎҒРИ ТАСНИФЛАШДА ИНФРАҚИЗИЛ СПЕКТРОМЕТРНИ МЕТРОЛОГИК АТТЕСТАТЛАШ ДАСТУРИ АСОСИДА ТЕКШИРИШНИНГ АҲАМИЯТИ - М.Имомова; Б.Абдуганиев (Farg’ona davlat universiteti, 2023)
Мақолада инфрақизил спектрофотометр метрологик аттестациядан ўтказилгандан сўнг мотор мойларининг кимёвий таркибини аниқлаш масалалари ёритилган.