ДРАМАТИК АСАР КОМПОЗИЦИЯСИ - Д.Қуронов (Farg’ona davlat universiteti, 2023)
Мақолада драматик асар композициясига хос хусусиятлар, композицион бўлаклар ва воситалар, уларнинг асар структурасидаги ўрни ва бадиий-эстетик функциялари ёритилган