ФИРДАВСИЙ ТАҚДИРИ ҲАЙНРИХ ҲАЙНЕ ТАЛҚИНИДА - А.Акбаров (Farg’ona davlat universiteti, 2023)
Мақолада буюк немис шоири Ҳайнрих Ҳайне ижодида Фирдавсий тақдирига оид талқинларнинг бошқа тилларга таржималаридаги мунозарали ўринлар таҳлилга тортилган.