ИЖТИМОИЙ ФИКРЛАР ТАРИХИДА ТАФАККУР УСЛУБИ МАСАЛАСИ - З.Р.Қадирова; А.А.Қамбаров (Farg’ona davlat universiteti, 2023)
Мақолада муаллифлар томонидан тафаккур услубининг тарихий тараққиёт босқичлари, тарихнинг турли даврларига доир мутафаккирларнинг қарашлари қиёсий таҳлил қилинган. Муаллифлар фикрига кўра, тафаккур услуби олимнинг илмий фаолияти билан узвий боғлиқдир.