ҲУДУДЛАРДА ИҚТИСОДИЙ МУСТАҲКАМЛИК ЗАХИРАСИ ЯРАТИШНИНГ САМАРАДОРЛИГИ - О.Умаров (Farg’ona davlat universiteti, 2023)
Мақолада ноэкин ерларда саноат хом ашёларини етиштиришда иш ўринлари барпо қилишнинг иқтисодий самарадорлиги тўғрисидаги таклифлар асосланган.