МИЛЛИЙ СИЁСИЙ МУХОЛИФАТГА ҚАРШИ ТАЗЙИҚ ВА ТАЪҚИБЛАР - С.А. Хошимов (Farg’ona davlat universiteti, 2023)
Мақола XX асрнинг 20-30 йилларида Ўзбекистонда қарор топган большевикларнинг тоталитар режимига қарши вужудга келган мухолифатдаги ташкилот ва гуруҳлар фаолияти тарихига бағишланади.