(untitled) (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Maqolada tarixiy romandagi kolliziya konflikt ilmiy jihatdan asoslanib, tahlil etilgan. Kolliziya konflikt asosan “Ona lochin vidosi” romanidagi tarixiy shaxslar, malika va farzandning ruhiyati asosida tahlil etilgan.