(untitled) (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Ushbu maqolada etibor ilmiy tadqiqot markazlarida bo’lajak boshlang`ich o’qituvchilarda suggestiv kompitentlikni takomillashtirishning samarali metod va vositalarini aniqlash borasida ilmiy izlanishlar, har bir jamiyatda ijtimoiy-psixologik muhitni sog’lomlashtirish, bo’lajak avlodni ham ruhan, ham jismonan sog’lom qilib tarbiyalash vazifasi ahamiyatli masalalar va mazmuniga doir ta’riflar tadqiqotlari doirasida shakllantirish yoritib berilgan.