(untitled) (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarni tarixiy va ma’naviy ideallarga aksiologik munosabatini rivojlantirishning nazariy-metodologik asoslari, bo‘lajak o‘qituvchilarni tarixiy va ma’naviy ideallarga aksiologik munosabatini rivojlantirishning metodik tizimi, bo‘lajak o‘qituvchilarni tarixiy va ma’naviy ideallarga aksiologik munosabatini rivojlantirish samaradorligi o`rganilgan. Shuningdek, bo‘lajak o‘qituvchilarni tarixiy va ma’naviy ideallarga doir bilimlarini rivojlantirishning pedagogik mazmuni va aksiologik asoslari tahlil qilingan.